Selecteer een pagina

#SDGcafé Ism Netherlands-Ghana Business Fair Over Digitalisering

#SDGCafe 30 september 2022

17:00 – 19:00 uur, De Werf 11, 2544 EH, Den Haag

Op 30 september zijn we te gast bij de Netherlands-Ghana Business Fair, waar we met trouwe cafébezoekers en nieuwe gezichten stil staan bij het thema ‘digitalisering’ en de impact hiervan op de (handels)relatie tussen Nederland en Ghana. Wat zijn de gevolgen van digitalisering op een internationale ontwikkelingsagenda zoals de SDG’s en hoe kunnen we digitalisering inzetten om internationale samenwerking te verbeteren?

Met een keynote speech van Harm Spoor (PUM), pitches door NL in Business (VNO-NCW/MKB Nederland), Hans van Tol, Johan de Visser e.v.a. en natuurlijk ruim baan voor de cafébezoeker om vragen te stellen, te netwerken en mee te denken. Alles onder leiding van Thea Fierens. Graag tot ziens!

Programma

17.00 uur: Opening door Thea Fierens en kennismaking met alle cafébezoekers. Korte introductie op het thema.

17.15 uur: Keynote speech door expert digitale transformatie Harm Spoor, PUM over de ontwikkeling van digitalisering in relatie tot de SDG’s, met landbouw als specifiek voorbeeld. Inclusief Q&A.

17.45 uur: Pitches van cafébezoekers. Met pitches van onder andere: NL in Business (VNO-NCW/MKB Nederland); Hans van Tol van Dutchpowergroup over energietransitie en digitalisering en Johan de Visser (PUM) over hoe we het partnerschap kunnen versterken.

Pitches zijn korte presentaties die aansluiten bij het thema. Ze eindigen meestal met een vraag aan de cafébezoekers. Pitches staan open voor iedereen die het café bezoekt. Aanmelden via Thea.Fierens@gmail.com

Let op: Een deel van het publiek van dit café spreekt geen Nederlands. Pitch dus liefst in het Engels!

18:30 uur: Debat en kansen voor verdere samenwerking en kennisuitwisseling. Met als slot het verwoorden van een advies voor de toekomst.

19.00 uur: Afsluitende woorden en netwerkmoment.

Nodig je netwerk uit voor het #SDGCafé